2016. jún 08.

Blitzwolf BW-P2 3350 mAh Powerbank

írta: wallee
Blitzwolf BW-P2 3350 mAh Powerbank

Napról napra egyre több, újabb kínai márka jelenik meg. Sokuk az első terméküket sem élik túl. Nem úgy, mint a Blitzwolf. Kínai berkekben már sikerült bizonyítania, egyrészt a minőséggel, valamint az egyre nagyobb kreativításukkal. Első körben Powerbank-ok, fali töltők, valamint adatkábeleikkel futottak be. Azóta már sok fajta terméket árulnak.

Ebben a blog bejegyzésben a legújabb Powerbank-jukat szeretném bemutatni. Az első Powerbank, amit kiadtak az egy 10400 mAh kapacítású külső akkumulátor volt QC 2.0-ás gyorstöltéssel. De úgy néz ki, hogy a gyártó szeretne nyitni a kompaktabb méret felé is, mivel a nagyobbik testvér elég nagy, és nehéz ahhoz, hogy állandóan a zsebünkben, táskánkban lapuljon. Ezekből én kizárólag a ...

Tovább Szólj hozzá

2016. máj 14.

U80 Smartwatch, okosóra teszt

írta: wallee
U80 Smartwatch, okosóra teszt

Elértünk egy olyan időszakhoz, amikor már mindenből létezik "okos". Ebben a blog bejegyzésben egy okosórát fogok bemutatni, természetesen a kínai piacról.

Mitől lehet okos egy óra?  Mit kellene tudnia egy órának a pontos idő megjelenítésén kívül? Még sok más hasonló kérdést tehetnénk fel ezzel kapcsolatban. Ha ennyi "smart" eszköz vesz minket körül már, ideje, hogy az óránk is az legyen. Hogy szükséged van-e erre, a bejegyzés elolvasása után eldöntheted.

Jelen cikkben egy klasszikus, elterjedt kínai terméket fogok bemutatni, még pedig a legismertebb nevén U80 típusú smartwatch-ot. De honnan is indult el ez az egész?Az első okosórákat a Pebble, Sony, Samsung gyártók kezdték el forgalmazni. Hazai mezőnyben az áruk miatt nem ...

Tovább Szólj hozzá

kína teszt okos smart otthon band intelligens rendelés electric smartwatch okosotthon okoskarkötő u80

2016. ápr 30.

Orvibo Coco WIFI-s konnektor, avagy mitől lesz okos az otthonunk?

írta: wallee
Orvibo Coco WIFI-s konnektor, avagy mitől lesz okos az otthonunk?

Egy Orvibo márkájú Smart konnektor/elosztó érkezett keletről. Az okos otthon felé vezető első lépést ezzel tehetjük meg.

Az Orvibo egy feltörekvő kínai márka. Kizárólag az intelligens otthonra specializálódott. Az első terméke egy egy dugaljas Wifi-s konnektor volt. Azóta több terméket a piacra dobott, többek között ezt a zseniális smart elosztót. Ez az eszköz azoknak alkalmas, akik elfelejtik kihúzni a telefon töltőt, vasalót, ha elmennek otthonról, mivel ezt távolról a telefonunk, tabletünk segítségével is megtehetjük.

A termék egy egyszerű fehér papír csomagolásban érkezett. A doboz tartalma maga a smart elosztó, egy kínai nyelvű használati útmutató, valamint egy dugalj átalakító, mivel közel keleti forgalmazásra ...

Tovább Szólj hozzá

kína teszt wifi okos smart elosztó otthon intelligens rendelés konnektor electric okosotthon orvibo orvibococ

2016. ápr 28.

Xiaomi Band fejlődése, használata közel 2 év után

írta: wallee
Xiaomi Band fejlődése, használata közel 2 év után

Pár szóban a kütyüről

Napjainkban egyre fontosabb szerepet kap az egészséges életmód, melynek része a rendszeres testmozgás, legyen az futás vagy bármilyen sport. Ebben persze jelentős szerepe van azoknak az óriásvállalatoknak, akik górcső alá véve ezt a témát, olyan kiegészítőket dobnak piacra, amiknek a segítségével lehetőségünk van a sporttevékenységeinket monitorozni, illetve emellett azt is megfigyelhetjük, hogy mennyi kalóriát égettünk el és még számos egyéb dolgot. Ezek a tulajdonságok egy kicsit segítséget nyújtanak az egészséges életmód fenntartásához, a több mozgáshoz.

 

A legtöbb ilyen kiegészítőt annak idején elég borsos áron kínálták a gyártók, így az emberek kétszer is átgondolták, hogy ...

Tovább Szólj hozzá

kína smart band rendelés smartwatch xiaomi okoskarkötő miband mifit